SD kort til DashCam – Sådan vælger du

SD Kort teknologien er ved at være rigtig veludviklet! Det betyder at det ikke gør en kæmpe forskel hvad du vælger, der er dog stadig nogle forhåndsregler du kan tage.

Der er 3 ting som du skal tage højde for når du vælger SD kort. Det er: Hukommelse, Mærke og Klasse.

Hukommelse, her anbefaler jeg at du som minimum vælger 32GB, dog er det aldrig en dårlig idé et tage maksimum, hvilket for de fleste er 64GB.

Mærke, her kan der godt være forskel. Hvis man vælger et rigtig billigt Kinesisk mærke, kan man risikere at der er fusket med hukommelsen, eller at det simpelthen bare ikke virker ordentligt. Jeg har været ude for et “kopi” SD kort som slet ikke virkede. Her anbefaler jeg enten Kingston, Samsung eller SanDisk.

Klasse, her er der også et minimumskrav. Klasse 10 (også kaldet Class 10). Du kan risikere at kvaliteten bliver grynet, især ved aftenoptagelse hvis du tager en lavere klasse.

Læs også: DashCam Test 2019 – sådan vælger du det bedste bil kamera

Husk også! Du skal have et Micro SD, et standard SD kort vil ikke passe i Dashcam. Du kan med fordel købe et Micro SD kort med en standard SD adapter, så du kan indsætte kortet i din computer og se videoerne.

Min anbefaling er en af de her to:
SanDisk 32GB med adapter
SanDisk 64GB med adapter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *